DEN KUMMERLIGE TRIO har bl.a. kunnet opleves ved firmaarrangementer for 

Fyens Stiftstidende, 
Albani, 
Jysk Sengetøjslager, 
JO JO A/S, 
Poul Schou A/S, 
Ældreområde Vest, 
Himmerlands Golfklub, 
Hillerød Kommune,
 Red Barnet.


Den Kummerlige Trio en tidlig morgen i Munkebo...
Den Kummerlige Trio en tidlig morgen i Munkebo...

Trioen har også med stor succes optrådt på:

folkeskoler, 
kollegier, 
biblioteker, 
gymnasier 

- samt i Odense Universitets Fredagsbar
Utallige Værtshuse landet over samt flere af landets største festivaler har også haft besøg af den charmerende trio. 

Bl.a 
Midtfyns Festival,
Langelandsfestival, 
Samsø Festival,
Skanderborg Festival,

PRIS
På grund af DEN KUMMERLIGE TRIOs store flexibilitet, er der også mange faktorer der spiller ind på den endelige pris.

HVAD KOSTER DET?  
Læs mere


Kontakt dit lokale musikbureau for at få en konkret pris på DIT arrangement!

Den Kummerlige Trio - Musik til hygge og dans - ADVARSEL - KAN virke underholdende

DEN KUMMERLIGE TRIO er glad musikalsk underholdning, der med et glimt i øjet plejer at gå rent ind hos folk i alle aldre. 

DEN KUMMERLIGE TRIO
tager udgangspunkt i det enkelte arrangement, og indretter deres optræden ind efter de givne rammer. Nogen gange er det med "GAMLE HITS I UORIGINAL INDPANKING" og nogen gange er det underholdning hvor også trioens egne hits står for skud. Den store fleksibilitet, gør de tre herre til et oplagt valg i mange situationer; Firmafester, festivaler, bryllupper, fødselsdage, plejehjem, gadefester o.s.v.

Se anbefaling!

- - -

Festlige Frede
, Muntre Morten og Lille Lystige Lasse kaster sig frygtløst ud i gamle danske hits, udenlandske klassikere, egne kreationer og frække nyfortolkninger i en lejerbålsagtig atmosfære. Den flerstemmige skønsang og de enkle arrangementer forsøges peppet op med skrøner og gamle vittigheder.

Ud over at tage fokus på landets store og små scener, har trioen også holdt sig i baggrunden ved en lang række bryllupper, som et kærkomment alternativ til den almindelige suppe, steg og is-musik. DEN KUMMERLIGE TRIO spiller nemlig også gerne op til hygge og dans ved privatfester. Her spænder repertoiret over alle tiders hits fra det forrige århundrede - fra Keld & The Donkeys og Grand Prix klassikere over The Beatles til Crowded House, Take That og Sabya.


Muntre Morten og Festlige Frede i aktion på Midtfyns Festival - Natugle-showet "40 i Feber"DKT fra DEN KUMMERLIGE TRIOS MUSIKALSKE VÆRKSTED på TV2fynDKT WEAR er trioens eget tøjmærke...

"Mere Kummer" står der på fanklubben K.V.A.L.M.s bannerSelv i Radioen har trioen pænt tøj på - her i Radio FynFre Midtfyns Festivalen sammen med O.P. Riis

Live - Sankt Hans Aften på "Engen" i OdenseFlerstemmig skønsang...

HVAD KOSTER DET? Læs mere

DEN KUMMERLIGE TRIO 
kan engageres således…


HYGGE OG DANS
Den Kummerlige Trio spiller til "Hygge og dans"

DKT spiller til hygge og dans – "fra kaffen til natmaden…" 2-3 x 45 minutter. Trioen tager knap så meget fokus, men bidrager til den gode stemning med et glimt i øjet. Velegnet til familie-, skole- og firmafester.


SHOW
Underholdning med flerstemmig skønsang
DEN KUMMERLIGE TRIOs hyggelige show kan engageres i 1 x 20-35 minutter. Her fortælles anekdoter fra trioens tvivlsomme hverdag krydret med meget gamle vittigheder og egne hits og gamle klassikere. Showet er velegnet til f. eks. firma- og skolearrangementer, hvor folk er samlet og skal sættes i godt humør.


KONCERT
DKT trykker den af...

På værtshuse og spillesteder kan DEN KUMMERLIGE TRIO engageres i 2 x 45 minutter. Her fortælles også anekdoter fra trioens tvivlsomme hverdag krydret med meget gamle vittigheder og endnu flere sange. Showet er også velegnet til caféer, festivaler m.v., hvor folk skal hygge sig og skal sættes i godt humør.


-
ØNSKEORKESTRET
DKT med sit ønskeorkester

DKT forstærkes med et backingband, der også vil kunne engegeres til at spille under spisningen og til bal bagefter. Detaljer aftales fra arrangement til arrangement. 

Klik her for at komme tilbage til toppen af denne side!